snacks🍫

snacks tips i olika lägen❣
De du behöver :
Om du vill göra som oss m&m:s , kitcat marabou mjölkchoklad och marshmallows 
Annars ta ditt favorit godis!

Hur du gör:
Ta hela marabou chokladkakan och smält tills det är helt utan klumpar efter de heller du ner all choklad i den form du valt och jämnar ut o fixar hur tjock du väljer att göra den sedan lägger du på allt gott hur du vill ! Get crazy🤑
Efter väntan från 5-10 minuter är de färdiga men de kan ta längre tid om du gjort tjockare lager choklad, sen är det bara att njuta av resultatet😍

DIY Höstens Snacks!🎃Godis Pumpor! (12st)

Ingredienser:
1/2 msk Margarin
150g Marshmallow 
7dl Rice Krispies
Karamell färg ( orange) 
Något till pumpans stjälk

Gör så här:
Smält smöret i en kastrull på låg värme. Vid smält smör häller du i marshmallowsen och låter de smälta ihop till en slät smet. Därefter häller du ner karamellfärgen och blandar till den färg du vill ha (i vårt fall orange). 
När du är nöjd med smeten så häller du ner Rice Krispies och rör snabbt ner i smeten! 

Sedan så ska du göra "pumporna". För att smeten inte ska fastna och klibba fast på händerna när du formar pumporna så blöter du händerna i helt vanligt ljummet vatten och sedan formar de så som du vill ha de! Stick sedan ner din stjälk till pumpan och de är klara! 

Smaklig måltid🎃Vampyr monster👹 (2st)

Ingredienser: 
4 st Godis tänder
Röd karamellfärg
Tandpetare 
M&M
Choklad

Gör så här:
Häll upp lite karamellfärg i en skål/burk som du inte är rädd om. (Färgen är svår att få bort) 
Sedan doppar du änden på alla tänder i karamellfärgen som då ska föreställa blodet och låter de torka. 

Medans färgen torkar kan du klippa till tandpetarna. Klipp de så att de är ca 1cm långa inte kortare!  Sätt sedan ihop två godis tänder med tänderna mot varandra och sätt fast sidorna med tandpetarna.

För att få m&m:en att bli vita så la vi de i ett glas med vatten och blandade. Färgen försvinner väldigt fort och blir vita! 
Smält lite choklad och täck en sida av m&m:en med choklad och sätt fast som ögon på de som ska likna tandkött på godis tanden. Klicka ut en liten prick av choklad i mitten av m&m:en som ska bli pupill!! 
Du är klar med en Vampyr monster sak! 
Lycka till och smaklig måltid!👹🎃🍂
Puss Astrid